Мдаа, механично си ОК, явно нещо машинката е в отпуск.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 145-146, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Пичове, днес засякох един колега(не влиза във форума), има почти като нов салон за 145, по негови думи бил перфектен. Човека не влиза във форума, нямам идея колко е точен, но му имам телефона, ако някой желае обновяване, да ми пише лично и ще му дам телефона да се договарят.
п.с. Това го пиша, защото знам колко са кът читавите салони на 145.Arena Coast Customs
Comment
-
Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщениеНякаква идея как се свалят задните капаци на колоните при 145? със завъртане или със напън?
Не съм го правил до сега и предпочетох да попитам преди да пипам грубо....
Благодаря предварително!Arena Coast Customs
Comment
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеДърпат се(лекичко с плоска отвертка повдигаш от някой край), имат пластмасариите нещо като щипки
Comment
-
Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщениеСтават ли задни амортисьори от 146ти на 145 1.6тс?
Благодаря предварително!Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Comment
-
Първоначално публикувано от malkia_jiraf Покажи съобщениездравейте престо и ми смяна на скоросната кутия модела 146 1.4ts и нездам дали ще стане от 2.0tsAlfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
ех.. Малкото КуВе
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщениеПо същата логика мога ли директно цялото окачване предни макферсони и задни пружини и амортисьори да сложа от ТИ-айка?Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
ех.. Малкото КуВе
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщениеПо същата логика мога ли директно цялото окачване предни макферсони и задни пружини и амортисьори да сложа от ТИ-айка?Arena Coast Customs
Comment
-
хоп троп ... въпросът ми е някой да знае случайно от къде и за колко пари мога да си купя нови прагове за QV ... ???sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
Първоначално публикувано от malkia_jiraf Покажи съобщениездравейте престо и ми смяна на скоросната кутия модела 146 1.4ts и нездам дали ще стане от 2.0ts
Comment
Comment